Öppettider: 8:00-19:00     08-710 21 47   

Privatflytt / Bohagsflytt

Flyttfirma Preo Express startades år 2000 och är specialiserade på företags – och privatflytt /bohagsflytt. Vi är verksamma i Stor-Stockholmoch har under åren genomfört tusentals flyttuppdrag av olika slag, men just bohagsflytt har alltid varit en viktig del av vår verksamhet.

Allt inom bohagsflytt

Du kan lämna arbetet helt till oss. Vi sköter allt: vi packar, emballerar, demonterar, flyttar, packar upp, monterar och möblerar enligt anvisning. Du bestämmer själv hur omfattande du vill att vår flytthjälp ska vara, dvs. hur mycket eller lite vi ska göra. Till exempel så kan vi hjälpa dig packa känsligt porslin och ömtåligt gods eller emballera möbler. Vi erbjuder även flyttstädning i Stockholm till bra priser med RUT-avdraget samt magasinering i uppvärmda lokaler.

 

Företagsflytt / Kontorsflytt

Under de senaste 16 åren har vi i samarbetet med de i Stockholm mest kända flyttfirmorna genomfört tusentals flyttar av både små och stora företag inom olika branscher. Allt från små omflyttningar av ett par arbetsplatser upp till kontorsflyttar med flera hundra arbetsplatser. Vår välutbildad och erfaren personal skapar förutsättningar för gott samspel som optimerar kvalitet och leder till ett garanterat väl utfört arbete. Särskilt gäller det vid stora företagsflyttar som ställer andra krav än en mindre kontorsflytt eller vanlig bohagsflytt.

Vi erbjuder professionella

 och kvalitetssäkrade flyttjänster efter kundens krav och önskemål, en fullständig flytthjälp med allt vad det innebärVi med vår mångåriga erfarenhet inom flyttbranschen kan garantera absolut sakkunnigt och omsorgsfullt utförande.