Öppettider: 8:00-19:00     08-710 21 47   

Transport

Transport och åkeri i Stockholm


Preo Express driver åkeri med flera typer av transportbilar, allt från små skåpbilar till stora lastbilar med verksamhet i och runt Stockholm. Vi erbjuder alla tjänster som behövs vid en bohags – och/eller kontorsflytt samt andra typer av transporter och bud.

Budfirma, pianoflytt & kassaskåpsflytt ingår i vår repertoar

Det finns inga uppdrag som vi är främmande för. Vi kan hjälpa dig med både större och mindre transporter, från enstaka möbler och kartonger, till bud – och tipptransporter. Vi har all nödvändig utrustning och har stor erfarenhet av hantering och förflyttning av tyngre saker som t.ex. piano och kassaskåp. Under de senaste 15 åren har vi utfört tusentals transportuppdrag av olika slag: möbelleveranser från butik, tungtransporter, återvinningstransporter, mattransporter samt mängder av evakueringar i samband med fastighetsrenoveringar, stambyte och annat underhåll.

Kontakta oss

Vill du hjälp med transporter av kassaskåp, paket eller något annat? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Du når oss enklast på telefon 08-710 21 47 eller genom mail till [email protected]