Bohagsflytt Stockholm

Preo Express – Din betrodda partner för alla dina privatflyttbehov

En Stressfri Privatflytt Med Preo Express

Din Flyttfirma för Bohagsflytt

När det kommer till bohagsflytt är det viktigt att ha en betrodd partner vid din sida. Preo Express är din pålitliga allierade, med över två decennier av erfarenhet i privatflytt. Vi erbjuder en smidig, stressfri och effektiv service, vilket gör oss till ditt första val för alla typer av bohagsflytt.

Hos Preo Express förstår vi att varje flytt är unik. Vårt dedikerade team av flyttspecialister är här för att erbjuda en skräddarsydd lösning för att uppfylla dina specifika privatflyttbehov. Vi har en gedigen erfarenhet av att hantera alla typer av flyttningar, från små lägenheter till stora villor.

Vårt engagemang för kvalitet

Vårt engagemang för kvalitet är oöverträffat. Vi strävar efter att inte bara uppfylla, utan överträffa dina förväntningar. Vårt team av professionella flyttspecialister är välutbildade och har en djup förståelse för de unika krav som kommer med varje bohagsflytt.

Komplett Bohagsflytt Service

Från förpackning till transport och uppackning, vi erbjuder en komplett lösning för dina bohagsflyttbehov. Vi tar hand om allt, vilket ger dig tid att fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt.

Säker och pålitlig transport

Med vår moderna flotta av flyttbilar och professionella utrustning kan vi säkerställa en säker och pålitlig transport av dina ägodelar. Oavsett storleken på din flytt, kan vi hantera det.

Flytt tips och råd - Bohagsflytt

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Bohagsflytt är processen att flytta ditt hushåll eller bohag - allt från möbler, kläder, till hushållsapparater - från en plats till en annan. Det kan innebära allt från packning, transport till uppackning och arrangemang på den nya platsen.

Kostnaden för att anlita en flyttfirma varierar beroende på flera faktorer som avståndet mellan de gamla och nya bostäderna, mängden och storleken på objekt som ska flyttas, och de specifika tjänster du väljer. Det är bäst att begära en offert från oss på Preo Express för att få en exakt uppskattning.

När du anlitar en flyttfirma, tänk på följande:

  1. Certifieringar och licenser: Se till att firman är certifierad och licensierad för att genomföra flyttningar.
  2. Omdömen och referenser: Kontrollera tidigare kunders omdömen och rekommendationer.
  3. Pris: Begär en fullständig offert för att förstå alla kostnader.
  4. Tjänster: Se till att de erbjuder de tjänster du behöver, som packning, montering, och magasinering.
  5. Försäkring: Se till att dina tillhörigheter är försäkrade under flytten.
  6. Tillgänglighet: Kontrollera firman har tillgänglighet för ditt önskade flyttdatum.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Stockholm
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express Flyttfirma Stockholm– din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.

Förfrågan - Bohagsflytt Stockholm

Förenkla din bohagsflytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.


OBS. Om du inte behöver flytthjälp men önskar att boka en annan tjänst, vänligen klicka här


Vad behöver ni hjälp med?
Adressen du vill flytta till:
Vänligen välj datum och tid för de tjänster du har valt.
Vänligen välj datum och tid för städning.