Flyttfirma Kungsholmen

Snabb, säker och smidig flytt i Kungsholmen. Boka nu och slipp stressen!

Säker, pålitlig och prisvärd

Flyttfirma i Kungsholmen - Din Partner för en Smidig Flytt

Planerar du en flytt i Kungsholmen? Välkommen till Preo Express, din pålitliga flyttfirma som servar hela Kungsholmen och dess omgivande områden. Vår kompetens, anpassningsförmåga och förståelse för dina unika behov gör oss till det självklara valet för en problemfri, snabb och kostnadseffektiv flytt. Vi är den flyttfirma i Kungsholmen som du kan lita på—vi förvandlar din flytt till en positiv upplevelse.

Varför välja Preo Express som din flyttfirma i Kungsholmen?

Vi tar stolthet i vår expertis, som går långt utöver genomsnittet bland flyttfirmor. En flytt i Kungsholmen är unik och kräver en skräddarsydd lösning som tar hänsyn till lokala förutsättningar. Vårt erfarna team arbetar koordinerat för att garantera maximal effektivitet. Varje flyttprojekt leds av en kunnig projektledare, som ser till att utnyttja varje kvadratcentimeter i lastbilen optimalt.

Pålitlig och försäkrad flyttning

Din trygghet är vår högsta prioritet. Vi har omfattande försäkringar som garanterar att dina ägodelar hanteras med största omsorg och professionalism.

Transparent prissättning och specialtjänster

Vår prissättning är alltid öppen och rättvis. Inga dolda avgifter—det du ser är det du betalar för. Rut-avdraget gäller självklart när du väljer oss som din flyttfirma i Kungsholmen, och vi hjälper dig gärna att ansöka om det. Förutom grundläggande flyttjänster, erbjuder vi även specialtjänster som kommer att imponera på dig.

Anpassade och tillmötesgående flyttlösningar

Som din flyttfirma i Kungsholmen är vårt mål att förstå och tillgodose dina individuella behov. Vi prioriterar öppen och ärlig kommunikation, och tar reda på alla detaljer kring ditt flyttgods, destination och eventuella speciella förutsättningar. Ju mer vi vet, desto bättre och mer personligt blir din flytt. Vårt engagemang återspeglas i vår strävan att inte bara möta, utan att överträffa dina förväntningar.
Flyttfirma i Kungsholmen

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Kungsholmen med Preo Express

Vi är stolta över att ha många nöjda kunder, vilket är ett verkligt bevis på kvaliteten på vårt arbete. Vår mission är att se till att varje kund som väljer oss som deras flyttfirma i Kungsholmen är villiga att rekommendera oss till andra. Hittills har vi lyckats mycket bra med detta! Varför inte bli vår nästa nöjda kund och rekommendera oss som din föredragna flyttfirma i Botkyrka? Kontakta oss idag för att uppleva våra exceptionella tjänster förstahand!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har toppmoderna flyttbilar och specialutrustning som garanterar din säkerhet och trygghet. Vårt kunniga team hanterar allt från känsliga objekt till tunga möbler. Vi behandlar dina ägodelar med samma omsorg som våra egna och strävar efter att ge dig högsta kvalitet och service.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Kungsholmen
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.