Flyttfirma Solna

Upplev Skillnaden med Flyttfirma Solna

Välkommen till Preo Flyttfirma Solna

Flyttfirma Solna - Din Expert på Bekymmersfria Flyttar

När du planerar en flytt inom det pulserande Solna, är Flyttfirma Solna här för att försäkra en smidig övergång. Som en avdelning av Preo Express, förenar vi lokal förståelse med omfattande flytterfarenhet för att erbjuda en service som överträffar alla förväntningar.

Varför Flyttfirma Solna Är Det Självklara Valet

Vi är inte bara flyttexperter; vi är lokala experter. Vår ingående kunskap om Solna och dess unika karaktär gör att vi kan erbjuda lösningar som är perfekt anpassade till dina behov. Vårt team består av dedikerade professionella flyttare som behandlar varje föremål med största respekt och omsorg.

Fullständig Trygghet och Pålitlighet

Vi förstår vikten av att dina tillhörigheter hanteras med varsamhet. Därför följer vi de högsta säkerhetsstandarderna och erbjuder omfattande försäkringsskydd för att säkerställa att allt från dina mest robusta till dina mest ömtåliga föremål är skyddade under hela flytten.

Transparent Prissättning och Flexibla Lösningar

Vår prissättning är transparent och rättvis, utan dolda kostnader. Oavsett om det är en enkel flytt eller behov av mer omfattande tjänster som förvaring och specialtransporter, anpassar vi våra lösningar för att matcha dina unika förutsättningar och budget.

Individuellt Anpassade Flyttupplevelser

Varje kund och varje flytt är unik. Vi lyssnar noga på dina behov och önskemål för att säkerställa en flytt som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Detta individuella tillvägagångssätt har gjort oss till en favorit bland Solnas invånare.

Flyttfirma Solna

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Solna med Preo Express

Vi har många nöjda kunder, vilket är ett bevis på att vi gör vårt jobb rätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Solna ska vara beredda att rekommendera oss vidare. Vi har haft stor framgång med detta hittills. Blir du vår nästa kund som rekommenderar oss som flyttfirma i Solna? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Solna
med Kollektivavtal

Vår mission är inte bara att utföra flyttar, utan att skapa varaktiga relationer med våra kunder. När du väljer Flyttfirma Solna, väljer du en partner som är engagerad i din framgång. Kontakta oss idag och ta det första steget mot en enklare flytt i Solna!