Flyttfirma Sollentuna

Preo Express: Din Specialist för Trygga Flyttningar

Expert Flytthjälp i Sollentuna med Personlig Service

Flyttfirma Sollentuna - Preo Express: Skräddarsydda Lösningar för Din Flytt!

Söker du en erfaren och pålitlig flyttfirma i Sollentuna? Preo Express erbjuder professionell flytthjälp i Sollentuna och runtom i Stockholm. Vi specialiserar oss på att leverera smidiga och skräddarsydda flyttlösningar, anpassade för att möta dina specifika behov. Vår ambition är att göra din flyttprocess så enkel, bekymmersfri och kostnadseffektiv som möjligt.

Varför Välja Preo Express för Din Flytt i Sollentuna?

Preo Express – Experter på Anpassade och Effektiva Flyttningar

Vår expertis inom flyttbranschen i Sollentuna innebär att vi kan hantera alla typer av flyttningar, stora som små. Vi kombinerar vår lokalkännedom med en personlig touch för att ge en service som står ut:

  • Hemflytt: Vi tar hand om hela processen, från packning till transport och uppackning.
  • Kontorsflytt: Effektiva och smidiga flyttningar för ditt företag, med minimal störning.
  • Specialobjekt: Vi har kunskap och utrustning för att hantera dina mest värdefulla och ömtåliga föremål.

Trygghet och Säkerhet i Varje Steg

Hos Preo Express är din trygghet vår högsta prioritet. Vi är försäkrade och våra medarbetare är utbildade för att hantera dina tillhörigheter med största varsamhet och professionalism.

Transparent Prissättning och Rut-Avdrag

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan dolda kostnader. Våra priser är transparenta och tydliga, och du kan dra nytta av Rut-avdraget för att göra din flytt ännu mer prisvärd.

Tilläggstjänster för En Komplett Flyttupplevelse

Utöver våra standardflyttjänster erbjuder vi även:

  • Förvaring: Behöver du förvara dina tillhörigheter? Vi har säkra och tillgängliga förvaringslösningar.
  • Packmaterial: Vi tillhandahåller kvalitetsmaterial för att skydda dina ägodelar under flytten.
Flyttfirma Sollentuna

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Kundcentrerad Approach: Din Nöjdhet är Vår Framgång

På Preo Express värdesätter vi våra kunders feedback och strävar efter att ständigt förbättra vår service. Vi anpassar vår service efter dina behov och önskemål för att säkerställa din fulla tillfredsställelse.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Sollentuna
med Kollektivavtal

Letar du efter flytthjälp i Sollentuna som kan erbjuda både professionalism och personlig service? Kontakta Preo Express idag för en kostnadsfri offert. Vi är redo att hjälpa dig med varje steg i din flyttprocess.