Flyttfirma Bromma

Där Din Flytt Blir Verklighet

Flyttfirma Bromma

Förvandla Din Flytt Till Ett Äventyr

Ska du flytta i Bromma? Flyttfirma Bromma, en del av Preo Express, erbjuder en flyttupplevelse som kombinerar professionalism, anpassningsbarhet och överlägsen kundservice för att göra din flytt i Bromma och omnejd så smidig som möjligt.

Flyttfirma Bromma – Din Partner i Flyttäventyret

Med Flyttfirma Bromma vår djupgående lokalkännedom och erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Vårt team av proffs hanterar din flytt med expertis och omsorg.

Trygg och Säker Flyttservice

Vi tar hand om dina tillhörigheter med största omsorg. Våra omfattande försäkringar och branschledande säkerhetsstandarder säkerställer att dina ägodelar är i trygga händer.

Transparenta Priser, Anpassade Tjänster

Inga oväntade kostnader – bara rättvisa, tydliga priser. Våra specialtjänster, som är anpassade för att uppfylla dina unika behov, garanterar en överlägsen flyttupplevelse.

Personliga Flyttlösningar för Varje Unik Flytt

Vi p[ Flyttfirma Bromma förstår att varje flytt är unik. Vår dedikation till att förstå och tillgodose dina specifika önskemål gör varje flytt med oss personlig och minnesvärd.

Flyttfirma Bromma

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Bromma med Preo Express

Vi har många nöjda kunder, vilket är ett bevis på att vi gör vårt jobb rätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Bromma ska vara beredda att rekommendera oss vidare. Vi har haft stor framgång med detta hittills. Blir du vår nästa kund som rekommenderar oss som flyttfirma i Bromma? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Bromma
med Kollektivavtal

Varje kund är unik och vårt mål är att överträffa dina förväntningar. Låt oss göra din flytt till en framgångssaga. Är du redo för en smidig flytt med Flyttfirma Bromma? Kontakta oss för en oförglömlig upplevelse!