Om oss

Välkommen till

PREO EXPRESS

Preo Express är en ledande flyttfirma baserad i Stockholm, etablerad år 2000. Vi är experter på både företagsflyttar och privatflyttar, och har en stark närvaro inom Stor-Stockholm. Med över två decennier av erfarenhet i branschen har vi framgångsrikt genomfört tusentals flyttuppdrag av alla storlekar. Vi är särskilt stolta över vårt engagemang i bohagsflytt, vilket alltid har varit en grundpelare i vår verksamhet.

Vi Tar Hand Om Allt

Vårt team av professionella flyttspecialister erbjuder dig en helhetslösning för din flytt. Från packning till möblering – vi tar hand om allt. Du kan välja att involvera oss så mycket eller så lite du vill. Behöver du hjälp med att packa känsligt porslin, eller kanske med att emballera dina möbler? Ingen uppgift är för stor eller för liten för oss.

Vi erbjuder även flyttstädning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser, samt magasinering i våra uppvärmda lokaler.

Varför välja oss?

Hos Preo Express står du, vår kund, alltid i centrum. Vi erbjuder skräddarsydd service för att uppfylla dina unika flyttbehov och förväntningar.

Välj oss för en pålitlig och erfaren flyttpartner som inte bara uppfyller dina förväntningar, utan strävar efter att överträffa dem. Vi ser fram emot att underlätta din flyttprocess.

Lång Erfarenhet och Branschkunskap

Med över 23 års erfarenhet erbjuder vi djupgående branschkunskap och erfarenhet för alla typer av flyttar.

Fullständig Flyttlösning

Vi erbjuder allt från packning till montering och flyttstädning, vilket gör oss till din enda lösning för alla flyttbehov.

Personlig och Skräddarsydd Service

Vi anpassar oss efter dina unika behov och erbjuder personliga lösningar för varje flyttprojekt.

Dedikerat och Professionellt Team

Vårt välutbildade team behandlar dina ägodelar med omsorg och säkerställer en smidig och stressfri flytt.

Kvalitet Utan Kompromisser

Expertise Inom Företagsflytt

Under de senaste 23 åren har vi genomfört tusentals företagsflyttar i samarbete med några av Stockholms mest välrenommerade flyttfirmor. Vi har hand om allt från flytt av ett par arbetsplatser till större kontorsflyttar med flera hundratals arbetsplatser. Vårt team av välutbildade och erfarna personal säkerställer smidiga övergångar och högkvalitativa utföranden.

Vi är stolta över att erbjuda professionella och kvalitetssäkrade flyttjänster, skräddarsydda för att uppfylla våra kunders specifika behov. Med vår långa erfarenhet och starka engagemang för branschen kan vi garantera ett expertly och noggrant utfört arbete.

Ditt hem, ditt kontor, ditt liv – vi flyttar det med omsorg.

flyttfirma i Stockholm

Vad våra nöjda kunder säger om oss

Vi tar stor stolthet i vårt rykte, vilket är grundat på nöjda kunder och lyckade flyttprojekt. Här presenterar vi ett urval av positiva omdömen och lovord från våra kunder som valde Preo Express för att underlätta deras flyttdag. Utforska dessa berättelser för att få en insikt om den högklassiga service du kan förvänta dig när Preo Express blir din valda flyttpartner.

Preo Express - Din Trygghet i Flytten.

Förenkla din flytt med oss – kontakta Preo Express idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse!