Flyttstädning Stockholm

Städning på Dina Villkor – Smidigt, Rent och Bekymmersfritt med Preo Express

Vi Tar Hand Om Din Bohagsflytt

Professionell Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning kan vara en av de mest krävande uppgifterna när du flyttar. Det tar tid, energi och kräver noggrannhet. Men varför inte lämna det till proffsen? Hos Preo Express tar vi hand om allt, så du kan fokusera på din flytt.

Varför Välja Preo Express för Din Flyttstädning?

Flyttstädning är mer än bara en grov rengöring. Det kräver detaljerad uppmärksamhet på alla hörn och vrår av ditt hem. Med Preo Express får du:

  1. Komplett städning: Vi städar allt, från golv till tak, och ser till att ingen plats förbises.
  2. Professionell service: Vårt team av erfarna städare är utbildade i alla aspekter av flyttstädning.
  3. Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser, vilket gör oss till ett utmärkt val för din flyttstädning i Stockholm.

Vad Innebär Vår Städtjänster?

Vår tjänst för flyttstädning omfattar en fullständig och detaljerad rengöring av ditt hem. Vi tar hand om alla rum, inklusive kök, badrum, vardagsrum, sovrum och även uteplatser. Vi rengör allt från golv och väggar till fönster, köksskåp och badrumstillbehör.

Flyttstädning Stockholm

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Vad kan vi hjälpa dig med?

Oavsett om du behöver en grundlig rengöring av hela huset eller bara några rum, är vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder anpassade lösningar baserade på dina specifika behov. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för din flyttstädning.

Professionell Flyttstädning

Vi erbjuder experttjänster inom flyttstädning, som säkerställer att din gamla bostad lämnas i skick som överträffar alla förväntningar. Våra noggranna städspecialister gör allt från att rengöra golv till att putsa fönster, så att du kan flytta ut med fullständig sinnesro.

Tidsbesparing

Att flytta kan vara både tidskrävande och stressande. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att planera och organisera ditt nya hem. Våra tjänster är utformade för att spara din värdefulla tid och minimera flyttstressen.

Miljövänliga Städmetoder

Vi är engagerade i att skydda miljön och använder därför bara ekovänliga rengöringsprodukter och metoder. Vår flyttstädning i Stockholm garanterar att ditt hem blir skinande rent utan att skada miljön.

Fullständig Kundtillfredsställelse

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att leverera överlägsna städtjänster som uppfyller och överträffar dina förväntningar. Om du inte är helt nöjd med kvaliteten på vår tjänst, kommer vi tillbaka och gör jobbet igen utan extra kostnad.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Stockholm
med Kollektivavtal

Är du redo att få en problemfri flyttstädning? Boka din flyttstädning med Preo Express idag! Vi ser fram emot att underlätta din flyttprocess och ge dig den bästa möjliga starten på ditt nya hem.

Förfrågan - Flyttstädning

Förenkla din flytt med oss – kontakta Preo Express idag för att starta din smidiga och stressfria flyttstädning. Med Preo Express blir flyttstädningen i Stockholm enkel, effektiv och bekymmersfri.


Vänligen välj datum och tid för städning.