Flyttfirma Östermalm

Flytta enkelt och effektivt med Preo Express, din betrodda flyttfirma i Östermalm

Säker, pålitlig och prisvärd

Flyttfirma i Östermalm - för en bekymmersfri flyttdag

Planerar du en flytt i Östermalm? Vi på Preo Express är en erfaren flyttfirma som tar uppdrag i hela Stockholm och dess omnejd, vilket gör oss till den perfekta partnern för en smidig, effektiv och kostnadseffektiv flytt. Vi är den flyttfirma i Östermalm som du behöver, och vi garanterar att vi kan göra din flytt till den du alltid drömt om.

Varför välja Preo Express som din flyttfirma i Östermalm?

För det första har vi en lång och omfattande erfarenhet av flyttningar, och vi förstår att en flytt i Stockholm kräver mer noggrann planering än en flytt i en mindre stad. Vi är dessutom ett väl samspelt team, vilket ger högre effektivitet. Vår erfarenhet av att arbeta tillsammans gör att vi kan hålla ett högt tempo. Vid varje uppdrag har vi alltid en packmästare med oss, som optimerar utrymmet i flyttbilen.

Säker och försäkrad flyttning

En annan fördel med att anlita oss som flyttfirma i Östermalm är din säkerhet. Vi jobbar alltid med försäkring, så du kan med gott samvete överlämna ditt bohag i våra starka händer.

Transparent prissättning och tilläggstjänster

När det gäller priset, vi erbjuder fasta priser utan dolda avgifter. Rut-avdraget gäller naturligtvis om du anlitar oss som flyttfirma i Östermalm, vilket innebär att du kan dra av hälften av kostnaden på din deklaration. Säg bara till oss i förväg, så drar vi av motsvarande belopp på fakturan. Utöver flyttjänster erbjuder vi även en rad tilläggstjänster som vi vet uppskattas av våra kunder.

Personliga och effektiva flyttjänster

Som din flyttfirma i Östermalm strävar vi efter att bygga starka relationer med våra kunder. Vi värdesätter en rak, öppen kommunikation och ser till att vi vet allt om vad som ska flyttas, vart det ska och om det finns några stora, tunga eller värdefulla föremål som kan behöva extra omsorg. Ju mer vi vet i förväg, desto effektivare blir flytten.

Flyttfirma i Östermalm

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Östermalm med Preo Express

Vi har många nöjda kunder, vilket är ett bevis på att vi gör vårt jobb rätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Östermalm ska vara beredda att rekommendera oss vidare. Vi har haft stor framgång med detta hittills. Blir du vår nästa kund som rekommenderar oss som flyttfirma i Östermalm? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Östermalm
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.