Flyttfirma Tumba

Preo Express – Din Expertpartner för Smidiga Flyttningar

Din Pålitliga Partner i Flyttningar, Preo Express

Flyttfirma Tumba - Påbörja Din Flyttäventyr med Expertis hos Preo Express!

Planerar du en flyttning i Tumba? Preo Express, en framstående flyttfirma i Tumba, erbjuder högkvalitativa flyttservicetjänster över hela Stockholm och dess omgivande områden. Vi har som mål att göra din flyttprocess så enkel, effektiv och kostnadseffektiv som möjligt. Med Preo Express får du inte bara en tjänst – du får en partner som garanterar en sömlös och minnesvärd flyttupplevelse.

Varför Välja Preo Express som Din Flyttfirma i Tumba?

Preo Express – Synonymt med Pålitlighet och Skräddarsydda Flyttlösningar

Vårt team på Preo Express har omfattande erfarenhet och expertis inom flyttbranschen. Vi förstår dynamiken i en flytt i Stockholm och anpassar våra metoder för att passa dina specifika behov. Vår packmästare ser till att varje kvadratmeter i flyttbilen används effektivt, vilket sparar både tid och pengar.

En Flyttfirma i Tumba som Prioriterar Säkerhet och Trygghet

Med Preo Express kan du vara säker på att dina ägodelar hanteras med största omsorg. Vi använder försäkringar för att skydda dina värdesaker under hela flyttprocessen.

Prisvärd och Transparent Pricing

Inga dolda avgifter – det är vårt löfte till dig. Hos Preo Express får du ett fast och rättvist pris, och vi informerar dig om hur Rut-avdraget kan göra din flytt ännu mer kostnadseffektiv.

Extra Tjänster för En Smidig Flytt

Om du behöver tillfällig förvaring för dina tillhörigheter erbjuder Preo Express säkra och tillgängliga förvaringslösningar. Detta är en idealisk tjänst för de som står inför en period av övergång eller sammanboende.

Dedikerad Kundservice och Personlig Planering

Vårt engagemang för utmärkt kundservice innebär att vi tar oss tid att förstå dina behov. Genom att diskutera detaljer som packning, placering och speciella föremål, kan vi anpassa flytten för att göra den så effektiv som möjligt.

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Tumba med Preo Express

Vi är stolta över våra många positiva kundomdömen och referenser som bevisar vår höga servicekvalitet. Vårt mål är att varje kund som anlitar Flyttfirma Tumba ska känna sig så nöjd att de gärna rekommenderar oss vidare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Tumba
med Kollektivavtal

Är du redo för en stressfri flytt? Vänd dig till Flyttfirma Tumba – Preo Express din pålitliga partner för personliga och professionella flyttningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina flyttbehov och få en kostnadsfri offert.