Flyttfirma Sundbyberg

Flytta enkelt och effektivt med Preo Express, din betrodda flyttfirma i Sundbyberg

Säker, pålitlig och prisvärd

Flyttfirma i Sundbyberg - för en bekymmersfri flyttdag

Planerar du en flytt i Sundbyberg? Vi på Preo är en välrenommerad flyttfirma som tar uppdrag i Sundbyberg och omgivande områden, och vi är här för att göra din flytt både bekväm och kostnadseffektiv. Vi är flyttfirman i Sundbyberg som du har letat efter, och vi är fast beslutna att göra din flytt till en enastående upplevelse.

Varför välja Preo som din flyttfirma i Sundbyberg?

Vår expertis i flyttbranschen gör oss till ditt självklara val i Sundbyberg. Vi vet att varje flytt är unik och kräver en skräddarsydd planering. Med ett välorganiserat och erfaret team, garanterar vi en smidig flytt. Våra kunniga packmästare säkerställer att varje föremål packas och transporteras optimalt.

Säker och försäkrad flyttning

Din trygghet är vår prioritet. Som din flyttfirma i Sundbyberg arbetar vi med full försäkring för att du ska kunna känna dig helt trygg med att ditt bohag är i goda händer.

Rättvis prissättning och skräddarsydda tjänster

Inom Preo tror vi på tydlighet och rättvisa priser utan dolda avgifter. Rut-avdraget gäller självklart när du anlitar oss som din flyttfirma i Sundbyberg. Meddela oss i förväg, så justerar vi fakturan därefter. Förutom våra standardflyttjänster, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Personlig och effektiv service

Som din flyttfirma i Sundbyberg, strävar Preo efter att bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi sätter ett stort värde på klar och ärlig kommunikation och ser till att förstå alla detaljer i din flytt. Ju mer vi vet, desto mer effektiv och personanpassad blir vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt i Sundbyberg.

Flyttfirma Sundbyberg

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Sundbyberg med Preo Express

Vi har många nöjda kunder, vilket är ett bevis på att vi gör vårt jobb rätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Sundbyberg ska vara beredda att rekommendera oss vidare. Vi har haft stor framgång med detta hittills. Blir du vår nästa kund som rekommenderar oss som flyttfirma i Sundbyberg? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Sundbyberg
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.