Flyttfirma Farsta

Upptäck Flyttfirma Farsta – Expertisen för Din Flytt

Flyttfirma Farsta

Förvandla Din Flytt Till En Drömresa

När du står inför en flytt i Farsta, är Flyttfirma Farsta, en gren av Preo Express, din följeslagare för en problemfri övergång. Vi kombinerar expertis, flexibilitet och en djup kundförståelse för att erbjuda en överlägsen flyttupplevelse i Farsta och dess omgivningar.

Varför Flyttfirma Farsta Är Ditt Självklara Val

Vår gedigna erfarenhet och lokalkännedom i Farsta möjliggör skräddarsydda flyttlösningar. Vårt team av erfarna proffs säkerställer en effektiv och bekymmersfri flytt.

Trygga och Försäkrade Flyttjänster

Flyttfirma Farsta prioriterar din trygghet. Genom att följa högsta standard och med omfattande försäkringsskydd, säkrar vi dina ägodelar under hela flyttprocessen.

Transparenta Priser och Anpassade Lösningar

Inga överraskningar här. Vi erbjuder rättvisa och tydliga priser. Våra anpassade tjänster, som specialtransporter, överträffar dina förväntningar.

Unika Flyttlösningar för Enastående Upplevelser

Med Pre Flyttfirma Farsta varje flytt är unik och vi strävar efter att förstå och uppfylla varje kunds individuella behov, vilket garanterar en personlig och minnesvärd flytt.

Flyttfirma Farsta

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Farsta med Preo Express

Vi har många nöjda kunder, vilket är ett bevis på att vi gör vårt jobb rätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Farsta ska vara beredda att rekommendera oss vidare. Vi har haft stor framgång med detta hittills. Blir du vår nästa kund som rekommenderar oss som flyttfirma i Farsta? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Farsta
med Kollektivavtal

Vårt mål är inte bara att möta utan att överträffa kundförväntningar, vilket våra nöjda kunder kan intyga. Är du redo att bli vår nästa nöjda kund i Farsta? Kontakta oss för en unik flyttupplevelse!