Kontorsflytt Stockholm

Preo Express – Din Pålitliga Partner för Flyttning av Företag

Förändra Din Flyttupplevelse till Det Bättre

Din Flyttfirma för Kontorsflytt

Preo Express är en namnkunnig aktör inom flyttbranschen, känt för sin tillförlitlighet och expertis. Vår specialisering ligger inom företagsflytt, och med en gedigen erfarenhet och djup branschkunskap säkerställer vi en sömlös och effektiv flyttprocess för alla våra kunder. Oavsett omfattningen av din kontorsflytt, är vi här för att underlätta övergången och säkerställa att allt genomförs enligt uppgjord plan.

Att flytta ett företag kan vara en omfattande uppgift, men med Preo Express vid din sida behöver du inte bekymra dig. Vi har genom åren assisterat hundratals företag med deras kontorsflyttar och har därmed den erforderliga kunskapen och expertisen som krävs för att säkerställa en framgångsrik och bekymmersfri flytt. Vi tar stolthet i att kunna erbjuda våra kunder en personlig och skräddarsydd service, anpassad efter varje unikt flyttprojekt för att möta de individuella behoven och önskemålen.

Vi på Preo Express strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera flyttjänster av högsta kvalitet. Vår strävan efter excellens och oöverträffad kundservice har gjort oss till ett föredraget val för företagsflytt i regionen.

Om du är intresserad av andra tjänster vi erbjuder, är du varmt välkommen att utforska vårt breda utbud av flyttjänster på Flyttfirma Stockholm. Vårt team av erfarna flyttproffs står redo att assistera dig med allt från planering till genomförande av din flytt, för att säkerställa en smidig övergång till ditt nya kontorsutrymme.

kontorsflytt Stockholm

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Vad kan vi hjälpa dig med?

Är du redo att börja planera din nästa kontorsflytt? Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och begära en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttning av företag!

Flyttplanering och Projektledning

Vi vet att noggrann planering och effektiv projektledning är nyckeln till en framgångsrik kontorsflytt. Därför tillhandahåller vi omfattande planerings- och koordinationstjänster för att säkerställa att din flytt går smidigt och enligt schema.

Professionell Inpackning och Transport

Vårt team av flyttspecialister är experter på att packa och transportera allt från kontorsutrustning till möbler. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial och moderna transportfordon för att säkerställa att dina företags tillhörigheter skyddas under hela flyttprocessen.

Förvaringslösningar

Om du behöver tillfällig lagring under din kontorsflytt, erbjuder Preo express säkra och bekväma förvaringslösningar. Våra uppvärmda lagerlokaler är perfekta för att förvara möbler, kontorsutrustning och andra företagstillhörigheter.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Stockholm
med Kollektivavtal

Vi är en flyttfirma som prioriterar kundens behov vid varje flytt. Vi är stolta över att ha ett kollektivavtal, vilket garanterar rättvisa arbetsförhållanden för våra anställda. Vi erbjuder en rad tjänster inom flytt och tungtransport, anpassade efter dina preferenser, allt till konkurrenskraftiga priser och med miljövänliga material.

Förfrågan - Företagsflytt

Förenkla din kontorsflytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av företagsflyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse


OBS. Om du inte behöver flytthjälp men önskar att boka en annan tjänst, vänligen klicka här


Vad behöver ni hjälp med?
Adressen du vill flytta till:
Vänligen välj datum och tid för de tjänster du har valt.
Vänligen välj datum och tid för städning.