Flyttfirma Lidingö

Preo Express: Professionell Flytthjälp i Lidingö med Kvalitet och Omsorg

Preo Express: Din Pålitliga Flyttfirma i Lidingö

Flyttfirma Lidingö - Preo Express: Din Flytt, Vår Expertis

Ska du flytta i Lidingö? Preo Express är en erfaren och pålitlig flyttfirma i Lidingö som erbjuder högklassig service över hela Stockholm. Vi specialiserar oss på att skapa en smidig och effektiv flyttupplevelse för våra kunder. Vår målsättning är att göra din flytt så enkel, säker och kostnadseffektiv som möjligt.

Varför Välja Preo Express för Din Flytt i Lidingö?

Preo Express – Din Expert på Personliga och Företagsflyttningar

Med vår breda erfarenhet inom flyttbranschen är vi experter på att hantera alla typer av flyttningar, vare sig det gäller ditt hem eller ditt företag. Vi erbjuder:

  • Komplett Hemflytt: Vi tar hand om allt från packning till transport och uppackning.
  • Kontorsflytt: Vi ser till att din företagsflytt sker smidigt och effektivt.
  • Specialobjekt: Vårt team hanterar värdefulla och känsliga föremål med största omsorg.

Säkerhet och Pålitlighet – Vår Prioritet

På Preo Express tar vi säkerheten på allvar. Vi är fullt försäkrade och vårt team består av erfarna proffs som hanterar dina ägodelar med största respekt och försiktighet.

Tydliga Priser och Rut-Avdrag

Vi erbjuder transparenta och rättvisa priser för alla våra tjänster. Dessutom kan du dra nytta av Rut-avdraget, vilket gör din flytt ännu mer prisvärd.

Extra Tjänster för En Fullständig Flyttlösning

För att möta alla dina flyttbehov erbjuder vi även:

  • Förvaring: Om du behöver säker förvaring för dina tillhörigheter.
  • Packmaterial: Vi tillhandahåller allt nödvändigt packmaterial för att skydda dina ägodelar.
Flyttfirma Lidingö

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Lidingö, Vi Lyssnar på Dig

På Preo Express värderar vi våra kunders åsikter högt. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Tumba
med Kollektivavtal

Letar du efter professionell flytthjälp i Lidingö? Preo Express är här för dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss göra din flyttprocess så smidig och stressfri som möjligt.