Flyttfirma Södermalm

Preo Express – Din Tillförlitliga och Smidiga Flyttfirma  Södermalm

Din Kraftfulla Partner, Preo Express

Flyttfirma Södermalm - Starta Din Flyttresa med Kraft hos Preo Express!

Planerar du att flytta i Södermalm? Preo Express är en pålitlig flyttfirma Södermalm som erbjuder tjänster över hela Stockholm och omgivande områden. Vårt uppdrag är att göra din flytt enkel, effektiv och kostnadseffektiv. Vi är flyttfirman i Södermalm som du behöver, och vi garanterar att vi levererar den smidiga flytt du alltid drömt om.

Varför välja Preo Express som din flyttfirma i Södermalm? För det första har vi lång erfarenhet av flyttningar och förstår att en flytt i Stockholm kräver noggrann planering jämfört med en flytt i en mindre stad. Vårt team är dessutom väl samordnat, vilket innebär att vi kan arbeta snabbt och effektivt tillsammans. Vi inkluderar alltid en packmästare i vårt team, vars expertis optimerar utrymmet i flyttbilen.

En annan fördel med att välja oss som din flyttfirma i Södermalm är att du kan känna dig trygg. Vi arbetar med försäkringar och du kan därför lita på att ditt bohag hanteras säkert i våra starka händer.

En Flyttfirma i Södermalm som Levererar

Våra priser är tydliga och rättvisa. Med oss får du ett fast pris att utgå från, och inga dolda avgifter tillkommer. Rut-avdraget gäller också om du anlitar oss, vilket innebär att du kan dra av hälften av kostnaden på din skattedeklaration. Informera oss bara i förväg, så drar vi av motsvarande belopp på fakturan.

Vi erbjuder också flera tilläggstjänster som vi vet är uppskattade av våra kunder. Om du har många tillhörigheter som inte ryms i din nya bostad men som du ändå vill behålla, kan vi erbjuda förvaring i våra lokaler. Detta kan vara en bra lösning om du till exempel planerar att bo tillfälligt någonstans eller flyttar ihop med någon.

Vi arbetar nära våra kunder och prioriterar öppen och ärlig kommunikation. Vi går igenom alla detaljer som vad som ska bäras, var saker ska placeras, och om det finns några otympliga, tunga eller värdefulla objekt som kanske behöver flyttas separat. Ju mer vi vet i förväg, desto mer effektiv blir flytten i slutändan.

Flyttfirma Södermalm

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Välj Preo Express - Din Profesionella Flyttfirma i Södermalm

Vi har gott om referenser och positiva kundomdömen, vilket visar att vi gör vårt jobb rätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som sin flyttfirma i Södermalm i slutändan ska vara villig att rekommendera oss vidare. Vi har hittills lyckats bra med detta. Är du vår nästa nöjda kund? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

På Preo Express, tillhandahåller vi en mängd olika tjänster för att möta alla dina flyttbehov. Oavsett om du flyttar från en studio i stadsdelen eller en stor villa, har vi kapaciteten att erbjuda en skräddarsydd lösning för dig. Som din betrodda flyttfirma i Södermalm, strävar vi alltid efter att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Södermalm
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.