Flyttfirma Huddinge

Din väg till en bekymmersfri och elegant flytt. Anlita oss idag!

Säker, pålitlig och prisvärd

Flyttfirma i Huddinge - Din Partner för en Smidig Flytt

Planerar du en flytt i Huddinge? Vi på Preo Express är en förtroendeingivande flyttfirma som servar hela Huddinge och omgivande områden. Vår dedikation, flexibilitet och förståelse för dina unika behov gör oss till den idealiska partnern för en problemfri, snabb och kostnadsvänlig flytt. Vi är den flyttfirma i Huddinge som du kan lita på, och vi lovar att förvandla din flytt till en positiv upplevelse.

Varför välja Preo Express som din flyttfirma i Huddinge?

Vår expertis sträcker sig långt över genomsnittet för flyttföretag. Vi vet att en flytt i Huddinge kräver en skräddarsydd strategi, unikt anpassad till områdets karaktär. Vårt erfarna och samordnade team arbetar sömlöst för att garantera effektivitet. Varje flyttprojekt leds av en erfaren projektledare, som säkerställer att varje kvadratcentimeter i lastbilen används optimalt.

Pålitlig och försäkrad flyttning

Din trygghet är vår prioritet. Vi använder oss alltid av omfattande försäkringsskydd, så du kan känna dig trygg med att dina tillhörigheter hanteras med största omsorg och professionalitet.

Ärlig prissättning och specialtjänster

Vår prissättning är öppen och rättvis, med fasta priser utan dolda kostnader. Rut-avdraget gäller självklart om du anlitar oss som din flyttfirma i Huddinge, och vi assisterar dig gärna med den delen. Vid sidan av grundläggande flyttjänster erbjuder vi specialtjänster som vi vet kommer att överträffa dina förväntningar.

Tillmötesgående och skräddarsydda flyttlösningar

Som din flyttfirma i Huddinge är vår målsättning att förstå och möta dina unika behov. Vi satsar på öppen och ärlig kommunikation och tar reda på alla detaljer om ditt flyttgods, destinationen och eventuella objekt som kräver särskild hantering. Ju mer vi vet, desto smidigare och mer personlig blir din flytt. Detta återspeglas i vårt engagemang för att leverera en flytt som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.
Flyttfirma i Huddinge

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Huddinge med Preo Express

Vi har många nöjda kunder, vilket är ett bevis på att vi gör vårt jobb rätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Huddinge ska vara beredda att rekommendera oss vidare. Vi har haft stor framgång med detta hittills. Blir du vår nästa kund som rekommenderar oss som flyttfirma i Huddinge? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Huddinge
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.