Flyttfirma Täby

Din biljett till en smidig och stilfull flytt. Anlita Preo Express idag!

Säker, pålitlig och prisvärd

Flyttfirma Täby - Din Pålitliga Flyttkompanjon

Planerar du en flytt i Täby? Preo Express är en pålitlig flyttfirma som servar hela Täby och dess omgivningar. Vår engagemang, anpassningsbarhet och förståelse för dina specifika behov gör oss till din idealiska partner för en bekymmersfri, snabb och prisvärd flytt. Vi är den flyttfirma i Täby du kan lita på, och vi lovar att omvandla din flytt till en glädjande erfarenhet.

Varför välja Preo Express som din flyttfirma i Täby?

Vår kunskap går långt utöver det vanliga bland flyttföretag. Vi förstår att en flytt i Täby kräver en individuellt anpassad strategi, skräddarsydd efter områdets unika natur. Vårt erfarna och koordinerade team arbetar sömlöst för att säkerställa effektivitet i varje steg. Varje flyttprojekt leds av en erfaren projektledare som ser till att varje kvadratcentimeter i lastbilen används optimalt.

Säker och försäkrad flyttning

Ditt välbefinnande är vår prioritet. Vi erbjuder omfattande försäkringsskydd, så du kan känna dig trygg med att dina tillhörigheter hanteras med största omsorg och professionalitet.

Transparent prissättning och extra tjänster

Vi erbjuder tydlig och rättvis prissättning med fasta priser utan dolda avgifter. Rut-avdraget gäller när du anlitar oss som din flyttfirma i Täby, och vi hjälper dig gärna med det. Utöver de grundläggande flyttjänsterna erbjuder vi extra tjänster som vi vet kommer att imponera på dig.

Personligt anpassade och tillmötesgående flyttlösningar

Som din flyttfirma i Täby är vårt mål att förstå och tillgodose dina unika behov. Vi prioriterar öppen och ärlig kommunikation, och tar reda på alla detaljer om ditt flyttgods, destinationen och eventuella objekt som kräver särskild hantering. Ju mer vi vet, desto smidigare och mer personlig blir din flytt. Detta speglas i vårt engagemang att leverera en flytt som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.
Flyttfirma Täby

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Förstklassig Flytthjälp i Täby med Preo Express

Vi har ett flertal nöjda kunder, vilket styrker vår kompetens och pålitlighet. Vår ambition är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Täby ska vara redo att rekommendera oss vidare. Denna målsättning har vi uppnått med bravur hittills. Blir du vår nästa nöjda kund som sprider ordet om Preo Express som flyttfirma i Täby? Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Täby
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.