Flyttfirma Ekerö

Preo Express – Din Expert inom Lokala och Långdistansflyttningar

Preo Express: Din Skickliga Flyttpartner i Ekerö

Flyttfirma Ekerö - Upplev Enkelhet och Effektivitet med Preo Express!

Planerar du en flyttning inom, till eller från Ekerö? Preo Express är den flyttfirma i Ekerö som står för kvalitet och pålitlighet. Med vår breda erfarenhet av flyttningar i hela Stockholm och dess omkringliggande områden, erbjuder vi en service som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Vi förstår att varje flytt är unik, och vi är här för att se till att din flytt blir så effektiv, problemfri och kostnadseffektiv som möjligt.

Varför Välja Preo Express i Ekerö?

Preo Express – Din Partner för Personliga och Företagsflyttningar

Vårt team på Preo Express i Ekerö är experter på att hantera både privata och företagsflyttningar. Med djupgående lokalkännedom och en passion för utmärkt kundservice, skräddarsyr vi varje flytt för att matcha våra kunders individuella behov och önskemål. Oavsett om det gäller en mindre lägenhetsflytt eller en större företagsflytt, är våra lösningar anpassade för att garantera en smidig och säker.

Tjänster som Gör Skillnad

Allt från Packning till Slutgiltig Placering av Dina Ägodelar

På Preo Express förstår vi att en flytt består av många olika delar. Därför erbjuder vi en helhetslösning som inkluderar:

  • Professionell Packning och Upackning: Våra erfarna packare använder kvalitetsmaterial för att skydda dina ägodelar.
  • Säker Transport: Vi har en flotta av välunderhållna fordon som är anpassade för säker transport av dina tillhörigheter.
  • Kontorsflytt: Vi hanterar allt från kontorsmöbler till teknisk utrustning med största noggrannhet.
  • Tillfällig Förvaring: För de som behöver mellanlagring erbjuder vi säkra och tillgängliga förvaringsalternativ.
  • Särskilda Föremål: Oavsett om det är konstverk, antikviteter eller tunga föremål, hanterar vi dina värdesaker med expertis.

En Flyttfirma som Sätter Säkerhet i Första Rummet

Ditt förtroende är viktigt för oss på Preo Express. Vi är fullt försäkrade och våra rutiner är designade för att maximera säkerheten för dina ägodelar. Från det ögonblick vi börjar packa till vi har placerat dina saker i ditt nya hem, kan du vara säker på att vi behandlar dina tillhörigheter med största respekt och omsorg.

Flyttfirma Ekerö

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Kundfokus! Din Åsikt och Nöjdhet är Vår Prioritet

På Preo Express värdesätter vi våra kunders feedback och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Vi lyssnar på dina behov och anpassar vår service därefter. Våra kundrecensioner vittnar om vårt engagemang för utmärkt service och kundnöjdhet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Ekerö
med Kollektivavtal

Är du redo för en smidig och bekymmersfri flytt? Vänd dig till Preo Express, din expert på flyttningar i Ekerö. Vi är här för att hjälpa dig med varje steg i din flytt. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss visa varför vi är det bästa valet för din flytt.