Flyttfirma älvsjö

Preo Express – Din Pålitliga och Effektiva Flyttfirma Älvsjö

En Stressfri Privatflytt Med Preo Express

Betrouwbare Flyttfirma Älvsjö

Behöver du flytta inom Älvsjö? Preo Express är flyttföretaget som tar uppdrag över hela Stockholm och dess omgivningar, inklusive Älvsjö. Vi är det pålitliga valet för att underlätta din flyttning – effektivt, prisvärt och med utmärkt service. Som din flyttfirma i Älvsjö garanterar vi den drömflytt du söker.

Varför välja Preo Express som din Flyttfirma Älvsjö? Först och främst har vi lång erfarenhet av flyttar i Stockholm och förstår att en flytt här kräver mer detaljerad planering än en flytt i mindre städer. Vi är också ett väl sammansvetsat team, vilket möjliggör högre effektivitet och tempo. En packmästare är alltid med oss, vilket optimaliserar utrymmet i flyttbilen.

En annan fördel med att anlita oss som din Flyttfirma Älvsjö är säkerheten. Vi arbetar under försäkring, vilket innebär att dina tillhörigheter alltid är i säkra händer hos oss.

En Flyttfirma Älvsjö som levererar

Hos Preo Express får du ett fast pris utan dolda avgifter. Dessutom kan du utnyttja Rut-avdraget när du anlitar oss som din flytthjälp, vilket gör att du kan dra av halva kostnaden på din deklaration. Meddela oss bara i förväg så justerar vi fakturan därefter.

Vi erbjuder också olika tilläggstjänster som vi vet uppskattas av våra kunder. Har du mycket tillhörigheter som inte ryms i din nya bostad? Vi kan erbjuda magasinering i våra lokaler. Detta kan vara ett utmärkt alternativ om du tillfälligt behöver mellanlagring.

Som din Flyttfirma Älvsjö strävar vi efter att arbeta nära våra kunder. Vi prioriterar öppen och tydlig kommunikation för att diskutera vad som ska flyttas, var saker ska placeras och om det finns några speciellt tunga, otympliga eller värdefulla objekt som behöver särskild hantering. Ju mer vi vet innan, desto mer effektiv blir flytten.

Våra tidigare kunder är våra bästa referenser, och deras positiva feedback är ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt. Vårt mål är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i Älvsjö ska vara villig att rekommendera oss vidare. Vi har lyckats väl med det målet hittills. Kommer du att bli nästa nöjda kund som rekommenderar Preo Express som Flyttfirma Älvsjö? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Flyttfirma Älvsjö

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafikslagen som krävs för att bedriva yrkesmässig trafik och utföra all typ av flyttjänster.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vårt ansvar är för närvarande försäkrat  i IF skadeförsäkring – ett försäkringsbolag för både privatpersoner och företag.

KOLLEKTIVAVTAL

Enligt medbestämman- delagen har vi kollektivavtal. Vår personal är fackligt ansluten genom Svenska Transportarbetareförbundet.

BOHAG 2010

För transporter av bohag / privatpersoner inom Sverige gäller Allmänna Bestämmelser för bohagsflyttning (Bohag 2010).

Cirkla In Preo Express - Din Expert Flyttfirma i Älvsjö

Vi är stolta över att vara kända för vår utmärkta service och framgångsrika flyttningar. Preo Express – din pålitliga Flyttfirma i Älvsjö är ständigt ‘bäst i test’, vilket bekräftas av våra nöjda kunder och deras värdefulla omdömen och rekommendationer. Här delar vi några exempel. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra flyttjänster i Älvsjö. Läs mer och upptäck vad du kan förvänta dig när du anlitar oss för din nästa flytt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Preo Express erbjuder vi en rad tjänster för att tillgodose alla dina bohagsflyttbehov. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för dig.

Förpackning och Demontering

Att packa och demontera möbler kan vara en överväldigande uppgift. Vårt team av erfarna proffs kan ta hand om detta åt dig. Vi förpackar alla dina ägodelar noggrant och demonterar större möbler för enkel och säker transport.

Transport

Vi har ett flotta av moderna flyttbilar och utrustning för att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem. Vårt team är utbildat för att hantera allt från känsliga föremål till tunga möbler.

Flyttstädning

Vi erbjuder också flyttstädning som en del av våra bohagsflyttstjänster. Vårt team kommer att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa invånare.

Montering och Uppackning

När vi kommer till ditt nya hem, kommer vi inte bara att lossa dina ägodelar, utan vi kan också hjälpa dig att packa upp och montera dina möbler. På detta sätt kan du snabbt och smidigt börja njuta av ditt nya hem.

Certifierad Flytt- och Transportfirma i Älvsjö
med Kollektivavtal

Är du redo att börja planera din nästa bohagsflytt? Förenkla din flytt med Preo Express – din pålitliga partner för alla typer av personliga flyttningar. Kontakta oss idag för att starta din smidiga och stressfria flyttupplevelse till ditt nya hem.