Öppettider: 8:00-19:00     08-710 21 47   

Välkommen till din flyttfirma i Hägersten


Preo Express är en flyttfirma i Hägersten med lång erfarenhet av flyttbranschen och vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser utan att ge avkall på kvaliteten på den tjänst vi levererar. Under de senaste 16 åren har vi utfört tusentals transportuppdrag av olika slag: möbelleveranser från butik, tungtransporter, återvinningstransporter, mattransporter samt mängder av evakueringar i samband med fastighetsrenoveringar, stambyte och annat underhåll.

Preo Express AB erbjuder flytthjälp i Hägersten. Vi erbjuder  professionella och kvalitetssäkrade flyttningar efter kundens krav och önskemål.

Med våra 9 flyttbilar i olika modeller och vår erfarenhet i flyttbranscher är vi det självklara valet för alla typer av flyttningar om ni söker en flytthjälp med kvalitet och bra priser.

 

Välj rätt bland flyttfirmor i Stockholm

 

Du ska flytta och börjar leta bland alla flyttfirmor i Stockholm. Självklart vill du undvika skador på dina personliga ägodelar, exempelvis möbler under både packning och flyttning eller betala mer än planerat. Att välja en professionell och erfaren flyttfirma kan bespara dig en massa onödigt besvär och göra flytten smidigare och billigare. Börja med att kontrollera att flyttfirman du tänker anlita tillämpar Bohag 2010, Allmänna bestämmelser för bohagsflyttning och innehar alla nödvändiga tillstånd bl.a. Trafiktillstånd och Flyttförsäkring.

Preo Express tillämpar Bohag 2010, innehar F-skatt och Trafiktillstånd samt Flyttförsäkring och Kollektivavtal.

Vår yrkeskunniga personal på Preo Express kan erbjuda dig fullständig flytthjälp med allt vad det innebär. Vi hjälper dig att flytta snabbt, effektivt och säkert. Vi är en snabb och pålitlig flyttfirma med bra priser som har allt som krävs för en säker flytt. Förutom själva flytten kan vi erbjuda er en komplett flyttservice med – utöver transport – packning, emballering, uppackning, montering eller andra typer av nödvändiga arbeten inom flyttbranschen. Preo Express startades år 2000 och har under åren samarbetat med de i Stockholm välkända flyttfirmorna bl.a. Eterne,   Rex,   Arbetspartner,   Peter Åkare och deltagit i många stora projekt på uppdrag av deras mest krävande kunder.

Vi är verksamma i Stor-Stockholm med omnejd: VårbyBotkyrkaHaningeSödertäljeEkeröSträngnäs, ÄlvsjöHägerstenÖstermalmVasastanSödermalmBrommaHuddingeDjursholmVärmdöTäby,  LidingöFarstaNackaSaltsjöbadenTumbaTyresö SolnaSundbybergVaxholmSollentuna,  JärfällaEnskedeHässelby,  Nynäshamn  och  Kungsholmen.

 

Ring oss idag!   08 - 710 21 47